Økologi og bæredygtighed på Café Glyptoteket

3 x Gauguin for the glyptotek
RSS FEED Abonnér på

Det er med fokus på økologi og bæredygtighed, at restaurationsparret Stephanie Michaud og Peter Stub driver Café Glyptoteket videre.

Efter 16 år med Mette Blomsterberg bag disken er Café Glyptoteket i sommer blevet overtaget af det erfarne restaurationspar Stephanie Michaud og Peter Stub. Caféen ligger ved museets vinterhave med udsigt til palmer og Kai Nielsens ”Vandmoderen”. Her er det fremover muligt at nyde hjemmelavede frokostretter og desserter af overvejende økologiske og bæredygtige råvarer.

Peter Stub er tidligere køkkenchef på Restaurant Kanalen på Christianshavn, og han tager både det franske og det klassiske danske køkken med sig til Café Glyptoteket. Prøv for eksempel den hjemmelavede hønsesalat kombineret med en økologisk snaps og til dessert en citrontærte med marengs.

Stephanie Michauds franske baggrund kan også ses på menukortet, som byder på økologiske franske vine og macaron-kager. Hun faldt hurtigt for stemningen på Glyptoteket.

”Caféen har nogle fantastiske omgivelser og samtidig er der noget særligt over stemningen på et museum. Gæsterne er mere afslappede og har god tid,” fortæller Stephanie Michaud.

Pressekit er ikke tilgængelig som download

Café Glyptoteket
Dantes Plads 7
1556 København V

Åbningstider
Caféen følger museets åbningstider: tirsdag-søndag 11-17, lukket mandag.
Bordreservation på telefon 33 41 81 28
Frokostretter mellem priser fra 95,- til ca. 200,- kr.
Læs mere

For yderligere information, kontakt venligst:
Kommunikationschef Pia Svejgaard Pedersen, psp@glyptoteket.dk, tlf.: 60 95 69 49