slow.

SLOW. – EN AFTEN OM LØGN

Glyptoteket skruer op for overdrivelserne, udeladelserne og de lodrette løgne, når museet tager hul på en ny sæson af aftenkonceptet Slow. torsdag d. 8. september kl. 17-22. Aftenens tema er LØGN – perspektiveret i talks, toner, omvisninger og meget andet. Alt sammen i kunstens eget tempo: langsomt.

PÅ PROGRAMMET
Mød bl.a. Mads Brügger, Flemming Friborg og Poul Pilgaard Johnsen, og oplev Glyptotekets arkæologer, ægyptologer og kunsthistorikere, når de løfter sløret for nogle af de mange løgne og halve sandheder, som er at finde i museets rige samling. Hør bl.a. om fantastiske forfalskninger, om de hvide løgne, der har forfulgt antikken samt om Ramses II’s manipulationer af historien. Og læn dig tilbage i Glyptotekets udstillingssale og Vinterhave til løgnagtige toner, kurateret af Gong Tomorrow.

Program under udarbejdelse.

Bemærk: Entré til Slow. giver samtidig adgang til den aktuelle særudstilling ”Crustumerium. Død og efterliv på tærsklen til Rom

MAD OG LANGBORDE I TEMPLET
I museets Festsal kan du blandt joniske søjler og romerske skulpturer spise mad til rimelige priser.

OM SLOW.
Glyptoteket skal føles som et langsomt sted – et eftertænksomhedens rum. På udvalgte torsdage forstærkes den oplevelse, når museet i samarbejde med GONG TOMORROW og Carlsberg blænder op for et program, der går helt tæt på kunsten og dens væsentligste kvalitet: invitationen til fordybelse.

SLOW. I EFTERÅRET
Torsdag d. 8. september. Tema: LØGN
Torsdag d. 6. oktober. Tema: FORFALD
Torsdag d. 3. november. Tema: VILDVÆKST

Alle aftener kl. 17-22.
 


Samarbejdspartnere:      
 

ENTRÉ TIL SLOW.
Voksne: 95 DKK
Under 27: 50 DKK
Under 18: Gratis
Bemærk: Entré til Slow. giver hele aftenen adgang til særudstillingen ”Crustumerium” ”(normalpris: 110 DKK)

Næste SLOW. er 8. september.

det sker

4. september 2016 kl. 12.00
4. september 2016 kl. 12.00