Tagterrasse

For børn

Fantastiske koraller, hæslige havmonstre og en kæmpemæssig elefantfod! I sommerferien kan børn i alle aldre gå i dybden med de forunderlige genstande i Glyptotekets særudstilling
Krig og storm. Vragskatte fra Sicilien”.

Med en blyant i den ene hånd og Glyptotekets tegnekort i den anden kan børnene selv gå på opdagelse og forestille sig, hvad der egentlig forårsagede antikkens mange skibsforlis: Krig, storm eller gudernes vilje?

Fra tirsdag d. 27. juni til og med søndag 6. august.
OBS! Aktiviteten er gratis for børn, men voksne skal betale entré til Krig og storm (110 kr.)

Læs mere +

Udstillinger

Særudstilling: Krig og Storm. Vragskatte fra Sicilien.

I denne særudstilling på Glyptoteket dykker vi ned under overfladen og udforsker arkæologiske fund fra skibsvrag ud for Siciliens kyst. Med en tidshorisont på næsten 3000 år kaster udstillingen bl.a. lys over Middelhavets betydning for samhandel, kulturmøder og farefulde rejser og viser, at også fortiden var globaliseret.
Åben til den 20. august 2017.

Læs mere


Udstilling: Fransk maleri

Manet, Degas, Monet, Cézanne, van Gogh, Gauguin… Glyptotekets samling af fransk malerkunst rummer værker af nogle af kunstens største skikkelser, ligesom den dækker en af de mest hæsblæsende epoker i kunstens historie. Med over 200 værker viser udstillingen den utæmmelige kunstneriske variation, der udspringer fra Frankrig i årene 1809-1950.

Læs mere

Sommerkoncerter

Festsalen fyldes med klassiske toner, når landets førende klassiske ensembler indtager Glyptoteket. I alt syv koncerter fordelt på syv søndage.

Første gang søndag d. 6. august.

Billet eller abonnement kan købes i Museumsbutikken. Rabat med Årskort.

Omvisninger

Kom på en omvisning i Glyptotekets rige samlinger og udstillinger. Hver søndag eftermiddag og torsdag aften. Gratis, når entréen til museet er betalt.

Udstillinger

Glyptotekets udstillinger præsenterer kunstværker og kulturhistoriske genstande.

Café Glyptoteket

Nyd en delikat brunch eller frokost med udsigt over Glyptotekets smukke Vinterhave.

Kalender

Se hvad der sker på Glyptoteket.