Arrangementer og konferencer

Hold et ekstravagant arrangement helt tæt på årtusinders kunst. Glyptotekets sale kan danne ramme om alt fra elegante gallamiddage, prisfester og receptioner til konferencer, seminarer og møder for op til 700 gæster.

Efter blot få minutters gang fra Hovedbanegården kan du puste ud i Vinterhavens grønne oase, som byder dit selskab velkommen i en af byens smukkeste kulturhistoriske bygninger. Glyptotekets samlinger tilbyder et eksklusivt frikvarter under en konference, og vi skræddersyr gerne omvisninger eller talks, der spiller sammen med netop dit arrangement.

Læs mere om vores faciliteter og kontakt os her for et uforpligtende tilbud. Skriv gerne antal gæster, datoønsker og tidsramme samt en kort beskrivelse af arrangementet.

Bemærk, at det ikke er muligt at holde private arrangementer som fx bryllup på Glyptoteket.

Festsalen

Festsalen er Glyptotekets glødende hjerte med unikt mosaikgulv omgivet af antikke søjler og skulpturer. Salen danner smukt ramme om de fineste gallamiddage og prisfester, men fungerer også som et anderledes og åndfuldt lokale for en konference.

Praktisk

Max kapacitet:

  • Rundborde: 265
  • Langborde: 300
  • Stående reception: 300
  • Stolerækker: 536

AV-løsninger og lyd leveres af vores eksterne leverandør DVC.

Middage i Festsalen foregår efter museets åbningstid fra kl. 18.30 til senest midnat.

Torsdag er museet åbent til kl. 22. Det er muligt at holde konference i museets åbningstid.

Vinterhaven

I Vinterhaven kan du byde dine gæster på cocktails og snacks mellem palmer og andet grønt. Under den ikoniske kuppel er der plads til høje tanker, og Vinterhaven fungerer perfekt til netværksreceptioner som indledning eller afslutning på en konferencedag.

Praktisk

Max kapacitet:

  • Reception: 400
  • Stående middag: 300

Vinterhaven kan bruges i sammenhæng med Festsalen og danne ramme om receptioner for op til 800 mennesker.

Arrangementer i Vinterhaven foregår efter museets åbningstid fra kl. 18.30 til senest midnat.

Torsdag er museet åbent til kl. 22.

Caféen

Med udsigt til Vinterhaven kan Caféen danne ramme om mere intime middage ved rundborde eller langborde. Der er også mulighed for at holde morgenmøde inden museet åbner kl. 11.

Max kapacitet: 80

Carls Bar

I en krog af Vinterhaven ligger Carls Bar. Her kan du holde en mindre reception for op til 60 stående gæster.

Max kapacitet: 60

Catering

Til en uforglemmelig oplevelse hører selvfølgelig en gastronomisk oplevelse i særklasse. Glyptotekets faste samarbejdspartnere, I’m a Kombo og Restaurant Babette, står klar med sæsonens friske råvarer til at forkæle dine gæster med kulinariske madoplevelser skræddersyet efter jeres ønsker.

Vi sørger for at sætte jer i kontakt med den rette restauratør til jeres arrangement.

I’m a Kombo

I’m a Kombo leverer moderne og innovativ catering fremstillet af de allerbedste råvarer. De har mere end 15 års erfaring med arrangementer og gæster. Tidligere prægede de den københavnske restaurantscene og blev bl.a. tildelt en Michelin stjerne i 2009 på restaurant Kokkeriet. Siden 2017 har de bestyret Glyptotekets café.

Menuerne er til inspiration og ændrer sig efter årstiden. I’m a Kombo vejleder jer til den helt rette madoplevelse.

Reception

Middag i Festsalen

Restaurant Babette

Restaurant Babette har i mere end 25 år været Glyptotekets faste samarbejdspartner på det kulinariske område. Restauranten har siden 1991 været blandt landets absolut førende, både når det handler om at skrabe kokkehuer og stjerneanmeldelser til sig, og i særdeleshed, når det handler om at afvikle selskaber.

Find inspiration i de forskellige pakkeløsninger, og husk, at Restaurant Babette altid står klar til at give et tilbud tilpasset jeres ønsker.

Reception

Middag i Festsalen

Udstillinger

Glyptotekets udstillinger præsenterer kunstværker og kulturhistoriske genstande.

Café Glyptoteket

Nyd delikate snacks eller en skøn frokost med udsigt over Glyptotekets smukke Vinterhave.

Kalender

Se hvad der sker på Glyptoteket.