Fra blok til krop. Fransk og dansk skulptur

/ 27. oktober 2019
kl. 12 - 13

Tag med på lystvandring i Glyptotekets enestående samling af dansk og fransk skulptur fra det 19. og 20. århundrede, og forkæl øjnene med mesterværker af de franske salonkunstnere, af banebryderen Rodin samt af store danske mestre som Bissen og Jerichau. Hør om, hvordan menneskekroppe i marmor og bronze afslører kunstneriske ambitioner og drømme om at overvinde materialet og forvandle den rå stenblok til vovede former og dramatiske skæbner. Skulpturen fejrer samtidig menneskets mangfoldige fortællinger. Her er de unge elskende, de kæmpende og dem, der er tynget af personlig sorg eller fyldt af euforisk lykke. I kunstnernes hænder forvandler materialet sig til levende skildringer, vi kan spejle os i.

Der er et begrænset antal billetter til de gratis omvisninger. Billetterne kan ikke forudbestilles men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks to billetter pr. person. Omvisningerne er gratis, når entréen til museet er betalt.

Husk, at Picnic altid serverer lækker frokost/middag med udsigt til Vinterhaven. Bestil bord her

Fra blok til krop

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscafé

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.