Jacobsen og Rodin – Mæcenen og kunstneren

/ 17. november 2019
kl. 12 - 13

Rodin-samlingen på Glyptoteket er enestående. Med 39 værker demonstrerer den et utroligt spænd af materialer, med værker skabt i bronze, marmor, gips og kalksten. Som noget unikt er næsten alle værkerne på Glyptoteket skabt i Rodins levetid og bestilt direkte af Carl Jacobsen hos kunstneren. For bryggeren var Rodin kronen på værket i hans samling af antik og moderne skulptur: en bro mellem det klassiske og moderne. Kom med på denne omvisning, hvor vi går tæt på relationen mellem kunstner og mæcenen og ser nærmere på, hvordan Rodins arbejde med modellering, materialer og patinering vidner om hans banebrydende og nytænkende arbejdsmetoder.

Der er et begrænset antal billetter til de gratis omvisninger. Billetterne kan ikke forudbestilles men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks to billetter pr. person. Omvisningerne er gratis, når entréen til museet er betalt.

Husk, at Picnic altid serverer lækker frokost med udsigt til Vinterhaven. Bestil bord her

jacobsen rodin

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscafé

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.