Storslåede kærlighedshistorier

/ 16. februar 2020
kl. 12 - 13

OBS DER ER EN EKSTRA OMVISNING DENNE DAG KL. 13.30 OG KL. 15

Storslåede kærlighedshistorier
Kærligheden er en evig inspirationskilde i kunsten. Både den spirende, den trofaste og den ulykkelige af slagsen. Denne søndag byder Glyptoteket dig indenfor til en særomvisning med storslåede kærlighedshistorier på programmet. Kom og hør fortællinger om blandt andet Carl Jacobsens kærlighed til sin kone, Ottilia, som er et gennemgående tema i Glyptotekets udsmykning. Det er dog ikke kun Carls kærlighed, der fylder i Glyptotekets sale. Skulpturerne skildrer den ene gribende kærlighedshistorie efter den anden. Hør eksempelvis nærmere om den dramatiske historie bag Auguste Rodins ”Kysset” (1884), når Glyptoteket åbner dørene til en søndag i kærlighedens tegn.

Der er et begrænset antal billetter til de gratis omvisninger. Billetterne kan ikke forudbestilles men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks to billetter pr. person. Omvisningerne er gratis, når entréen til museet er betalt.

KØB BILLET/ÅRSKORT

omvisning kærlighedshistorier

Husk, at Picnic altid serverer lækker frokost/middag med udsigt til Vinterhaven. Bestil bord her

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.