Mindfulness og mesterværker

/ 09. januar 2020
kl. 19 - 20

Mindfulness og mesterværker
Træd et skridt tilbage fra den hektiske hverdag og ind i Glyptotekets rolige rammer, når vi inviterer på en sanserejse gennem Franske Mesterværker. Med inspiration fra mindfulness og slow-looking, vil vores omviser guide dig gennem en sanselig rejse i maleriernes penselstrøg, hvor du får mulighed for at tilgå kunsten på en helt ny måde. En bondekone, der hænger vasketøj op, havets brusen mod de høje klipper og tordenskyer, der hviler ude i horisonten. Disse maleriske motiver, og mange flere, vil bruges til at udforske kunstens og hverdagens skønhed. Fordybelse og vejrtrækning vil danne rammerne for denne helt nye særomvisning på Glyptoteket. Tag med på en sanserejse gennem mesterværkernes penselstrøg, hvor formålet er at mærke dig selv og dit sind.

Der er et begrænset antal billetter til de gratis omvisninger. Billetterne kan ikke forudbestilles men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks to billetter pr. person. Omvisningerne er gratis, når entréen til museet er betalt.

KØB BILLET/ÅRSKORT

Udstillinger

Udstillingerne indeholder både kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Årskort

Et helt års adgang til de fantastiske samlinger, de mange særudstillinger, arrangementer og den smukke Vinterhave.

Museumscaféen Picnic

Picnic serverer moderne mad, kaffen er hjemmeristet, og det hele er skabt med omtanke.