Slow. – en aften om passion

Aktiviteter / 14. september 2017
kl. 17 - 22

SLOW. - EN AFTEN OM PASSION
I anledning af Golden Days Festival inviterer Glyptoteket til sæsonens første Slow. torsdag 14. september kl. 17-22. Aftenens tema er den altopslugende PASSION, hvor vi særligt ser nærmere på bryggeren Carl Jacobsens brændende lidenskab for kunst. Programmet står på passionerede talks, toner, særomvisninger og meget mere. Alt sammen i kunstens eget tempo: langsomt.

PASSION
Interesse, lidenskab eller mani? Et menneske opslugt af passion kan opnå ting som ingen troede muligt. Bryggeren Carl Jacobsen var en af 1800-tallets store industrimagnater, men hans egentlige passion var kunst. Jacobsen skabte en overdådig samling af både antik og moderne kunst og forærede den til borgerne i Danmark, da han byggede Glyptoteket og åbnede det som museum. Til sæsonens første Slow. ser Glyptotekets arkæologer, ægyptologer og kunsthistorikere nærmere på passion, når de aftenen igennem inviterer til perspektiverende nedslag i museets rige samling og arkitektur. Mød bl.a. Waage Sandø, Anakreon, Christine Buhl Andersen, Rodin, Rune Skyum samt August Rosenbaum og Coco O.

Endeligt program følger.

MAD OG LANGBORDE I TEMPLET
I museets Festsal kan du blandt joniske søjler og romerske skulpturer spise mad til rimelige priser.

TID & STED
Slow. på Glyptoteket: Torsdag 14. september kl. 17-22.

OM SLOW.
Glyptoteket skal føles som et langsomt sted – et eftertænksomhedens rum. På udvalgte torsdage forstærkes den oplevelse, når museet i samarbejde med Gong Tomorrow og Carlsberg blænder op for et program, der går helt tæt på kunsten og dens væsentligste kvalitet: invitationen til fordybelse.

ENTRÉ TIL SLOW.
Voksne: 95 DKK
Under 27: 50 DKK
Under 18: Gratis


En del af:

I samarbejde med: