Torsdag på taget

/ 22. august 2019
kl. 17 - 20

Oplev Glyptoteket fra en ny vinkel, når The Lake spiller op til torsdagsbar på tagterrassen. Picnic er i dagens anledning rykket op på taget, hvor de serverer drinks og snacks med udsigt over Tivoli og Københavns tage.

Kl. 17 kan du få en introduktion til den nyåbnede særudstilling Pierre Bonnard. The Colour of Memory. OBS der er et begrænset antal pladser til omvisningen, og man skal derfor have en særlig billet (gratis), der uddeles i billetlugen efter først-til-mølle-princippet.

Udstillingen kan opleves på egen hånd hele aftenen.

Hvis du bliver sulten, kan du spise aftensmad på Picnic ved Vinterhaven. Book bord her

Om Pierre Bonnard. The Colour of Memory
Det er første gang i mere end 25 år, at man kan opleve en særudstilling i Danmark med den franske kunstner Pierre Bonnard (1867-1947). Udstillingen viser mere end 100 værker af Bonnard og består af indlån fra museer og samlere fra hele verden samt værker fra Glyptotekets egen samling.

Pierre Bonnard er en af fransk kunsts mest fabelagtige kolorister og fornyere af komposition og perspektiv. Hans malerier giver et glimt ind i en privat verden, i hverdagens stille begivenheder, men er sjældent en direkte oversættelse af det, som kunstneren har set. Bonnard maler efter erindringen, lægger afstand til sine motiver og lader dem genopstå i farven, fladen og formen.


Om The Lake
The Lake Radio er en eksperimenterende, uafhængig radiostation, der sender alle døgnets timer på www.thelakeradio.com. Udover at producere en bred vifte af radioprogrammer og podcasts, står de også bag festivalen Badesøen i Albertslund.

Hvornår
22. august kl. 17-20
Kl. 17: Introduktion til ”Pierre Bonnard. The Colour of Memory”
Museet er åbent indtil kl. 21

PRIS
Alm. entré til museet.

the lake

Udstillinger

Bliv klogere på de mange udstillinger

Årskort

Få det hele med. Køb et årskort

Café

Nyd et lækkert måltid på Picnic med udsigt til Vinterhaven