Café Glyptoteket

På Café Glyptoteket er der åbent i løbet af alle museets åbningsdage fra tirsdag til søndag. Caféen er placeret lige ved den smukke Vinterhave, hvorfra der serveres velsmagende frokostanretninger, desserter, kaffe og andre drikkevarer.

Bemærk venligst, at der skal betales entré til Glyptoteket for at besøge caféen. Hver tirsdag er der dog gratis adgang til både museet og caféen.

Menuen
Caféens frokostretter serveres i sæt af 2 mindre retter for at give gæsterne mulighed for variation og alsidighed. Retterne er delevenlige og anrettes på utraditionelle måder, som skaber oplevelser, som rækker ud over velsmag.

Download menukort

Grupper
Grupper på over 8 personer bedes bestille bord samt forudbestille mad og drikke på mail: cafe@glyptoteket.dk
Forudbestilling til selskaber
– her tilbyder caféen følgende menu:

Frokost kombo
2 valgfri retter fra menuen
Vand med eller uden brus
Et glas husets vin eller øl

DKK 275
+
Aperitif DKK 75
Udvalg af snacks DKK 50
Filterkaffe DKK 30
Avec DKK fra 40

Torsdag aften
Hver torsdag aften holder caféen åbent. Der vil løbende være nye indslag og events og det er muligt at bestille bord disse aftener på cafe@glyptoteket.dk

Særarrangementer
Ved reservation til selskaber på mere end 30 personer eller arrangementer uden for Glyptotekets åbningstider, rettes henvendelse til arrangement@glyptoteket.dk

Virksomheder

Glyptotekets smukke kulturhistoriske bygning rummer et hav af muligheder. Fra de små intime arrangementer til de storslåede receptioner for op til 700 gæster.

Udstillinger

Glyptotekets udstillinger præsenterer kunstværker og kulturhistoriske genstande.

Kalender

Se hvad der sker på Glyptoteket.