1

I hjertet af København, få minutters gang fra Hovedbanegården, kan en af byens smukkeste kulturhistoriske bygninger lægge ramme til jeres virksomheds næste arrangement. Ny Carlsberg Glyptotek tilbyder en eksklusiv oplevelse helt tæt på kunsten. Museet på Dantes Plads rummer et hav af muligheder. Fra de små intime arrangementer til de storslåede receptioner for op til 700 gæster

Faciliteter

På Glyptoteket har vi fokus på at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle vores gæster. Vi skræddersyer derfor det enkelte arrangement efter jeres ønsker. Vi sørger for at koordinere alt fra opsætning af interiør, lyd og AV-udstyr til forplejning og dekorationer.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud på jeres næste virksomhedsarrangement.

Glyptotekets faciliteter kan både lejes i og uden for åbningstid. Bemærk at Glyptotekets faciliteter ikke lejes ud til private arrangementer såsom bryllupper og fødselsdage.

Konferencer

Glyptotekets Festsal og Sal 26 med naturligt dagslys og højt til loftet danner de smukkeste rammer for store konferencer og mødeforsamlinger.

Konferencepakken indeholder:

 • Lokaleleje og vagter
 • Entré til museets faste samling for alle konferencegæster
 • Check-in skranke
 • Stoleopsætning
 • Talerstol
 • Lydanlæg med head-sets og mikrofon.
 • Projektor (Bemærk: Glyptotekets projekter er kun tilgængelig i sal 26. Projektor til Festsalen bestilles fra en ekstern leverandør, hvilket medfører en ekstra omkostning)

Vi samarbejder fast med en række dygtige leverandører til konferenceudstyr og det er derfor muligt at bestille følgende:

Tillæg

 • Tekniker (obligatorisk)
 • Standard scene: op til 8m bred x 5,5m dyb x 2 m høj.
 • Tema lysinstallationer
 • AV-skærme til Festsalen
 • Blomsterdekorationer

Glyptotekets Café leverer forplejning til konferencen.

Læs mere +

Catering

Til en uforglemmelig oplevelse i eksklusive omgivelser hører selvfølgelig en gastronomisk oplevelse i særklasse. Glyptotekets faste samarbejdspartnere, Café Glyptoteket og Restaurant Babette, står klar med sæsonens friske råvarer til at forkæle dine gæster med kulinariske madoplevelser skræddersyet efter jeres ønsker.

Vi sørger for at sætte jer i kontakt med den rette restauratør til jeres arrangement.

Glyptotekets Café
Café Glyptoteket serverer forskellige smagsoplevelser i topklasse med sæsonens friske råvarer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Restaurant Babette
Restaurant Babette har i mere end 25 år været Glyptotekets faste samarbejdspartner på det kulinariske område. Restauranten har siden 1991 været blandt landets absolut førende, både når det handler om at skrabe kokkehuer og stjerneanmeldelser til sig, og i særdeleshed, når det handler om at afvikle selskaber.

Find inspiration her i de forskellige pakkeløsninger som tilbydes, men husk at vi altid står klar til at give et tilbud som er tilpasset jeres ønsker. Kontakt os her.

Læs mere +

Omvisninger

Tag kollegaerne med på en inspirerende tur til Glyptoteket. Vi tilbyder spændende omvisninger i selskab med vores fageksperter, hvor vi på både dansk og engelsk går helt tæt på kunsten. Efter særomvisningen kan der serveres en forfriskning efter eget valg i Carls Bar med udsigt til Vinterhavens skulpturer og hundredårige palmer eller på Glyptotekets Tagterrasse med udsigt over Københavns tårne og tage på solrige dage.

Bemærk: Under 30 personer kan der bookes omvisning på omvisning@glyptoteket.dk og reserveres bord i Caféen på cafe@glyptoteket.dk

Kontakt

Vi sidder klar til at imødekomme din forespørgsel. Vores ambition er at svare inden for 24 timer fra mandag-fredag. Skriv gerne type arrangement, ønsket facilitet, antal deltagere og dato i din forespørgsel.

E: arrangement@glyptoteket.dk
T: (+45) 3341 8141

Udstillinger

Glyptotekets udstillinger præsenterer kunstværker og kulturhistoriske genstande.

Café Glyptoteket

Nyd delikate snacks eller en skøn frokost med udsigt over Glyptotekets smukke Vinterhave.

Kalender

Se hvad der sker på Glyptoteket.