Børn på Glyptoteket

På Glyptoteket kan børn og deres voksne sammen gå på opdagelse i museets samlinger. Her er plads til de store tanker og ro til at forsvinde i en lille detalje. Går I på egen hånd, kan I f.eks. møde Vandmoderen og guldfiskene i vinterhaven og stå under de smukke palmer, som Glyptotekets grundlægger, Carl Jacobsen, fik af sin mor for mere end 100 år siden – kan I se, at de er ved at vokse ud gennem taget? De modige kan gå i mumiekælderen og se vaskeægte mumier, og i den antikke samling kan I møde Herkules (grækerne kaldte ham Herakles), som I måske kender fra Disneys tegnefilm.

Glyptoteket vrimler også med dyr: flodheste, løver, ørne, hunde, geder og mange flere – hvor mange kan I finde? Hvis I kan lide at tegne, er der også rig mulighed for det – bliv inspireret af gulvmønstre, hieroglyffer, landskabsmalerier, balletdanserinder i bronze og meget mere.

I kan også tage på safari i skulptursamlingen, hvor I skal finde vej gennem museet og løse sjove opgaver. Safari-hæftet er gratis og udleveres ved billetsalget.

Vi afholder løbende børneomvisninger og ferieaktiviteter. Hold dig opdateret i kalenderen for børn her.

ENTRÉ
Voksne: 115 DKK
Årskort: Gratis
Gruppebillet (10 el. flere): 100 DKK
Under 27/studerende med gyldigt studiekort: 85 DKK
Under 18: Gratis