Efterårsferie på Glyptoteket

Hvis efterårsstormen rusker for meget og man har brug for at drømme sig lidt væk, så sæt kryds ved Glyptoteket i din feriekalender! På museet kan du lave din egen faraokrone i Børneværkstedet, besøge oltidens Ægypten i den nye særudstilling, tage med på omvisning og dykke ned i vores faste udstillinger.

Eller bare sidde et øjeblik under palmerne i Vinterhaven og nyde lidt af det hele.

For børn

Kroner og faraoner
For børn mellem 5-12 år gerne i følgeskab med en voksen

Lav din egen krone i børneværkstedet, og kom på sporet af farao i Glyptotekets særudstilling ”Farao. Magtens ansigt”. Sammen med Glyptotekets dygtige ægyptologer skal du lave din egen faraokrone med de karakteristiske store ører. På kronen skal du skrive dit helt eget faraonavn med magiske hieroglyffer, inden du begiver dig ind i udstillingen med opgavehæftet ”På sporet af farao”.

Fra lørdag d. 14. oktober til søndag d. 22. oktober. Kl. 11-16.
OBS! Lukket mandag d. 16.10.

Pris: Gratis entre for børn i udstillingen.
Voksne skal betale entre.
Kroneværksted: 20 kr. pr. faraokrone.

Søndag d. 15.10. og søndag d. 22.10 vil der være særomvisning for børn i udstillingen.

Særudstilling

Farao. Magtens ansigt

Både børn og voksne kan blive klogere på nogle af de ægyptiske faraoner til særudstillingen ’Farao. Magtens ansigt’ åbner 12. oktober. Særudstillingen bliver en fantastisk kombination af Glyptotekets egne genstande og betydningsfulde indlån fra blandt andre The Metropolitan Museum of Art i New York og Nationalmuseet i København.

Omvisninger

Kom på en omvisning i Glyptotekets rige samlinger og udstillinger. Hver søndag eftermiddag og torsdag aften. Gratis, når entréen til museet er betalt.

Udstillinger

Glyptotekets rige samling rummer over 10.000 kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder stadig nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.