Slow

På udvalgte torsdag, slår Glyptoteket dørene op for Slow. – et aftenkoncept med kunst, talks, musik og omvisninger. Hver gang med et nyt tema hentet i kunstens dybeste lag. Og alt sammen i kunstens eget tempo: langsomt.

OM SLOW.
Glyptoteket skal føles som et langsomt sted – et eftertænksomhedens rum. På udvalgte torsdage forstærkes den oplevelse, når museet i samarbejde med Gong Tomorrow og Carlsberg blænder op for et program, der går helt tæt på kunsten og dens væsentligste kvalitet: invitationen til fordybelse.

MAD OG LANGBORDE I CAFÉEN
I Café Glyptoteket bliver der serveret middag ved langborde. Husk at booke bord for at sikre dig et måltid på cafe@glyptoteket.dk.

TID & STED

8. februar: En aften om det dyriske
Mød faraos magtfulde sfinkser, krokodilleguden Sobek, frugtbarhedsfremmende frøer og uskyldige pattegrise på vej til ofring på gudinden Demeters alter, når vi undersøger dyrenes betydning og funktioner på tværs af tider og kulturer.

12. april: En aften om fråds
Tag med til fest i Romerriget, og oplev Glyptotekets nyåbnede særudstilling Beriget & Beruset, hvor overfloden ikke kender nogen grænser. Og bliv klogere på, hvorfor vi mennesker er så fascinerede af luksus og dekadence.

17. maj: En aften om skatte
Kom med, når vi kigger nærmere på perlerne i Carl Jacobsens samling og på de skattejagter, der ligger til grund for husets imponerende samling.

Alle dage på Glyptoteket kl. 17-22.

Tilmelding ikke nødvendig.

ENTRÉ TIL SLOW.
Voksne: 95 DKK
Under 27: 50 DKK
Under 18: Gratis