Glyptotekets samlinger rummer over 10.000 kunstværker og arkæologiske genstande og tilbyder stadig nye vinkler på liv, kultur og civilisation gennem 6.000 år.

Oplev kunstværker og arkæologiske genstande fra oldtidens Ægypten, de antikke græske og romerske verdener, den etruskiske kultur, dansk og fransk skulptur, franske mesterværker, kunst fra det 19. århundrede samt skiftende særudstillinger.

Som et led i regeringens ”sommerpakke” er entrépriserne i perioden 27/6-9/8 reduceret med 50%. Læs mere om entré til museet her.

I forbindelse med corona/Covid19, har museet indført særlige retningslinjer, som vi opfordrer vores gæster til at læse.
Vær dog opmærksom på, at Glyptoteket er et stort hus med gode rammer for, at vores gæster kan færdes med sikker afstand til hinanden. Vi ser frem til dit besøg!

 

For børn

Må man lege på Glyptoteket? Ja!

Vi har udviklet vores egne Glypto-lege, som handler om at opleve kunsten og huset på nye måder, få ro på, koncentrere sig og måske få et godt grin.

I kan også tage på safari og udforsk museets mange dyr. Find fisk i junglen, løs gåder, brøl med løverne og mød den bomstærke Herkules på safarituren gennem Glyptotekets sale.

Både børn og voksne kan være med.
Print en eller flere af legene ud hjemmefra, eller find legene og safari-hæftet (gratis) i museets billetsalg.

Torsdag på taget

Kom med til torsdagsbar på Glyptotekets tagterrase, hvor Picnic serverer kolde drinks og lækker mad til sommerlige toner af et skræddersyet ’mixtape’ fra Future Female Sounds

Torsdag på taget afholdes torsdag den 9. juli, torsdag den 23. juli, torsdag den 6. august og torsdag den 13. august.

Picnic i Glyptotekshaven

Glyptotekets café Picnic udvider og åbner den 1. juli en lille filial i Glyptotekets baghave. Hele sommeren kan du nyde lækker kaffe, croissanter, frokost, kage og kolde drikkevarer i en af Københavns smukkeste haver.

Hold en pause mellem havens skulpturer og blomster.